Trenul IR 1920 Mangalia – Oradea, întârzieri de sute de minute

În staţia Chişineu Criş s-a produs, sâmbătă, o degajare de fum la trenul IR 1920 Mangalia – Oradea, anunţă CFR Călători. Compania precizează că nu a fost nicio clipă vorba despre foc, respectiv incendiu.

Degajarea de fum a fost izolată de personalul de locomotivă cu mijlocele din dotare, iar siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a personalului propriu nu au fost puse în pericol.

Totodată, trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetaţie din seara zilei de 28 iunie dintre Medgidia – Mircea Vodă.

„Preventiv până la îndepărtarea degajării de fum, călătorii din primul vagon, cel de lângă locomotivă, au fost mutaţi în celelalte vagoane. Precizăm faptul că toţi călătorii au rămas în tren neexistând risc de incendiu. Conform procedurilor mecanicul de locomotivă a anunţat la 112 acest incident, fapt care explică prezenţa pompierilor la faţa locului, intervenţia lor nemaifiind necesară în acest caz”, mai spune comunicatul de presă al CFR Călători.

IR 1920 Mangalia – Oradea a plecat, vineri seară, din staţia Medgidia, conform dispoziţilor CFR S.A., cu o întârziere de 110 minute. Restul minutelor de întârziere se datorează restricţilor de viteză şi a lucrărilor operat pe şinele de cale ferată efectuate de către CFR S.A.

Distribuie informația
Alte știri