Trenurile Astra care trec prin Oradea intre Timisoara si Baia Mare vor fi anulate

Compania Astra Trans Carpatic a anuntat la jumatatea saptamanii ca va renunta sa opereze trenurile intre Timisoara- Arad- Oradea-Satu Mare-Baia Mare, introduse toamna trecuta

„Stimați călători, trenurile IR 15540, 15541, 15546, 15547 de pe ruta Timișoara Nord – Arad – Oradea – Satu Mare – Baia Mare și retur sunt anulate începând cu data de 12 martie 2019. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Contravaloarea legitimațiilor de călătorie se restituie la casele de bilete, mai puțin pentru biletele on-line, unde banii se vor returna în cont. Pentru mai multe informații în vederea procedurilor de restituire vă rugăm să ne lăsați un mesaj pe Facebook sau să ne scrieți pe office@astratranscarpatic.ro”, se arata intr-un mesaj al companiei, postat pe Facebook.

Decizia a fost luată ca urmare a gradului de utilizare redus pe rutele respective (de cca. 15%), cât si de calitatea liniei și a vegetației existente în gabarit, îndeosebi pe zona Satu Mare – Baia Mare, care afectează materialul rulant, spun reprezentantii companiei.


Distribuie informația

Alte știri