„Tricolorii”, cu un bihorean în lot, şi-au aflat adversarele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Foto: eurosport.to

După 57 de ani de aşteptare, România a prins, din nou, turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. La ultima noastră calificare, în 1964, evenimentul a fost găzduit tot de Tokyo.

România încă se bucură de rezultatul obţinut la Euro U-21 din 2019! Calificarea de acum doi ani în semifinale, când puştii lui Rădoi, generaţia lui George Puşcaş şi Ianis Hagi, au făcut furori, învingând Croaţia U21 şi Anglia U21, în nişte meciuri memorabile, a trimis România la turneul final din cadrul Jocurilor Olimpice.

România, care va fi pregătită tot de Rădoi la Tokyo, a nimerit în grupa B, care arată aşa: Noua Zeelanda, Honduras, Coreea de Sud, România.

Turneul de fotbal se va desfăşura, în perioada 22 iulie – 7 august. La Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea drept de participare fotbaliştii născuţi după data de 1 ianuarie 1997, plus trei jucători care depăşesc limita de vârstă.

In lot figurează si bihoreanul George Puşcaş (Reading/Anglia).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri