Trist dar adevărat! Un nou zbor extern din Cluj-Napoca, niciunul din Oradea

Slabă consolare pentru bihoreni. De pe Aeroportul din Cluj-Napoca pot zbura acum direct spre Lyon. Prețurile pornesc de la 109 lei, cu toate taxele incluse. Vor fi două curse pe săptămână.

“Cea mai nouă destinație a noastră din Cluj-Napoca conectează orașul cu uimitorul Lyon din Franța, o destinație perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanță mai lungă. Suntem încrezători că pasagerii noștri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinații populare, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională pentru turiștii care vizitează regiunea”, a declarat Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

In schimb, de la finalul lunii octombrie Aeroportul Oradea a rămas fără zboruri externe, după retragerea companiei low cost Ryanair. De circa o lună, Tarom anunta că va lansa, începând cu 1 decembrie, zboruri externe spre două destinații din urbea de pe Crisul Repede, urmând să fie vorba de Barcelona și fie de Milano, fie de Roma. Până în acest moment, compania nu a publicat insa orarul curselor și nici nu a pus biletele în vânzare.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri