Tristețe fără margini la Ambasada României din Ungaria. A murit tânărul diplomat orădean Mircea Leucea, ministru plenipotențiar, fiul generalului care a înființat Poliția Comunitară Oradea

Mircea Leucea, ministru plenipotențiar și membru al echipei de diplomați români din Ungaria, a murit. Tristul anunț a fost făcut de Ambasada României din Ungaria care a transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

Suntem triști să anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru de la Ambasada României în Ungaria, Mircea Leucea. Diplomat de carieră, ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, Mircea a plecat dintre noi prea rapid, prea tânăr, lăsându-ne copleșiți și pustiiți de durere și neputință.

Mircea, rămânem în suflet cu bunătatea, spiritul deschis și profesionalismul care ți-au marcat existența. Îți mulțumim pentru colegialitate, prietenie, inițiativă și parteneriatul în meciurile de tenis, fotbal sau excursiile cu bicicletele. Și mai mult decât atât pentru că ai fost unul din cei mai buni pământeni.

Condoleanțe familiei. Drum lin, Mircea!

Mircea Leucea a fost ministru plenipotențiar la Ambasada Romaniei de la Budapesta, la secția politică. Apropiații îl descriau ca fiind un tânăr remarcabil din diplomația românească. Diplomatul orădean era fiul lui Crăciun Leucea, generalul care a înființat Poliția Comunitară din Oradea.

Distribuie informația
Alte știri