Trupa byron lansează albumul NOUĂ la Oradea

Sâmbătă, 15 februarie, la Bavaria Underground din Oradea, trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio „Nouă”. Biletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet și costă 45 de lei (în avans) sau 50 de lei (la intrare, în seara concertului).

Trupa byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Au cântat pe cele mai mari scene de festival din țară (Untold, Electric Castle, Afterhills etc.), au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Muzica lor apropie și inspiră.

Nouă este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Piesele lansate până acum, printre care „Anima” și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă largă de stări muzicale. 

În muzică, byron chiar la asta îndeamnă, la reflecție și curaj. Au făcut muzică de film, cântece și în limba engleză, iar în ultimul lor album, “Nouă”, vorbesc despre relația lor cu România, relația oricăruia dintre noi, cu apăsări, speranțe și transformări. Byron cântă un rock greu de pus în tipare, dar care trece cu încredere peste frământările noastre.

Alte știri