Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria a cucerit publicul din Moldova și nu numai

Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria s-a întors din turneu, după o săptămână de forță în care a cucerit Nordul, ajungând până în îndepărtatul Cernăuți și Moldova, cutreierând Bacăul, Focșaniul și Galațiul.

Prima destinație a fost Festivalul de Comedie „Aplauzele de aur ale Bucovinei”, organizat de Teatrului Academic Muzical-Dramatic „O. Kobyleanska” din Cernăuţi, unde am participat cu spectacolul „O poveste foarte simplă”. Reprezentația orădeană s-a jucat cu casa închisă, iar reacția publicului a fost cu adevărat emoționantă, actorii „fiind frenetic aplaudaţi în timpul spectacolului, iar finalul a fost unul ieşit din comun – cu multe aplauze, lacrimi şi flori. Publicul spectator i-a bisat şi chemat mereu la rampă pe actori, ridicându-se în picioare şi scandând: Bravo!., după cum consemnează elegant ziarul „Zorile Bucovinei”. După spectacol, au avut loc discuții cu actorii și organizatorii festivalului, în care criticii și iubitorii de teatru deopotrivă și-au exprimat aprecierea pentru spectacol.

Un moment cu totul deosebit este reprezentat de faptul că actorul Andrian Locovei, care interpretează unul dintre rolurile principale în spectacolul „O poveste foarte simplă”, originar din regiunea Cernăuțiului, a jucat pentru prima data acasă în aplauzele „de aur” ale familiei, ale vechilor prieteni, colegi și profesori.

Primirea călduroasă din partea organizatorilor nu s-a resimțit doar pe scenă, ci și în timpul liber, când echipa a fost răsfățată cu un tur ghidat prin orașul Cernăuți, unde au descoperit istoria românilor din Bucovina de Nord, frumusețea clădirilor istorice și a orașului, turul culminând cu vizitarea superbei Universități din Cernăuți.

De la Cernăuți trupa orădeană a pornit încărcată de energie pozitivă și de bucurie. Următoarele destinații, tot cu spectacolul „O poveste foarte simplă”, au fost la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău și la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, unde a avut de asemenea parte de o primire pe măsură: săli pline și aplauze necontenite.

Turneul s-a încheiat cu Festivalul Național de Comedie de la Galați, aflat la cea de-a XXX-a ediție, unde participarea Teatrului Regina Maria a devenit deja o tradiție. În fiecare an am avut parte de un public minunat și, de cele mai multe ori, ne-am întors acasă cu premii. Anul acesta teatrul orădean a participat cu spectacolul „Scripcarul pe acoperiș”, pentru care orice cuvânt de laudă e de prisos, nu poate surprinde nici măcar puțin din atmosfera și emoția pe care o transmite publicului mereu. Spectatorii gălățeni nu au fost mai prejos și s-au lăsat cuprinși de magia celebrului musical, răsplata cuantificată în aplauze și entuziasm fiind pe măsură.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri