Trupa Iosif Vulcan, apreciată la Festivalul de Teatru Nou de la Arad

Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria s-a întors de curând de la cea de-a șasea ediție a Festivalului de Teatru Nou de la Arad, unde a participat cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, de Nicola Wilson, regia Horia Suru.

Ca în fiecare an, trupa orădeană s-a bucurat de succes și a fost răsplătită cu aplauze. Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară nici în presă, redactorul și coordonatorul site-ului Bookhub.ro afirmând: „F.A.D. este un spectacol de revăzut, e unul dintre cele pe care le porți cu tine prin lume până când intri din nou în sala de teatru. E contemporan, e cu și despre spaimele noastre, e despre cum nu ne trăim viețile. Este un spectacol pe care l-aș vedea jucat în București și nu doar aici”.

De la Arad, trupa Iosif Vulcan se îndreaptă spre Festivalul Internațional de Teatru „Atelier” tot cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, care se va juca în data de 2 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Baia Mare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri