Trupa The Beatles a lansat ultimul său cântec: „Now and Then”, început în urmă cu 45 de ani

Foto: imdb.com

La mai bine de 50 de ani de la destrămarea The Beatles, trupa a lansat „ultimului lor cântec”. Piesa intitulată „Now And Then” a fost începută acum 45 de ani, cu primele note scrise de John Lennon în 1978 și a fost terminată anul trecut.

Toți cei patru membri The Beatles apar pe piesă, fiind ultima atribuită lui Lennon, McCartney, Harrison și Starr, transmite BBC. Tehnologia AI a fost folosită pentru a „extrage” vocea lui Lennon de pe o casetă veche.

Simultan, melodia a ajuns pe YouTube și pe serviciile de streaming, precum Spotify, Apple Music și Amazon Prime Music. Ca cercul să fie complet, ultima piesă a trupei este lansată (fizic) ca dublu single, cu debutul lor din 1962, „Love Me Do”.

Copii CD, vinil și casete vor fi disponibile de vineri. Și, din 10 noiembrie, melodia va fi inclusă în versiunile nou remasterizate și extinse ale albumelor cu cele mai mari hituri The Beatles.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri