Trupa The Rolling Stones şi-a început turneul aniversar din Europa. Video

Foto: Susana Vera/REUTERS

Trupa britanică The Rolling Stones a susţinut miercuri seară la Madrid un concert marcat de dinamism şi nostalgie, pentru regretatul său toboşar Charlie Watts, ce a deschis turneul din Europa organizat cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a grupului britanic, informează Reuters.

Aproximativ 53.000 de spectatori reuniţi pe stadionul Wanda Metropolitano au ţipat de încântare în care au păşit pe scenă membrii din componenţa originală a formaţiei – solistul Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, şi chitariştii Keith Richards, în vârstă de 78 de ani, şi Ronnie Wood, care a împlinit miercuri vârsta de 75 de ani.

Lor li s-a alăturat toboşarul Steve Jordan cu ocazia acestui turneu, intitulat „SIXTY”. Charlie Watts, care a fost inclus în trupă în 1963, a murit anul trecut la vârsta de 80 de ani.

În cadrul acestui turneu european ce include 14 concerte, formaţia britanică va cânta pe stadioane din 10 ţări, inclusiv în Marea Britanie.

The Rolling Stones va cânta duminică la Munchen şi va susţine apoi concerte în alte mari oraşe europene, precum Liverpool, Amsterdam, Berna, Milano, Londra, Bruxelles, Viena, Paris şi Stockholm.

Distribuie informația
Alte știri