Tudor Chirilă cântă la Oradea pentru prima dată după pandemie: Neconvențional

Trupa Vama lansează, din 31 iulie, turneul naţional “Vama Neconvenţional”, în zece oraşe din România. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, formaţia va concerta în locuri mai puţin obişnuite, unde va crea un spaţiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activităţi recreative, cu implicarea comunităţilor locale. 

Seria concertelor va fi deschisă pe 31 iulie la Castelul Corvinilor din Hunedoara iar următoarea reprezentație va avea loc pe 1 august la Cetatea din Oradea.

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri: Early Bird (primele 300 bilete/locaţie) – 49 lei; Sales – 79 lei. În total vor fi puse în vânzare 2.000 de bilete pentru fiecare din cele 10 spaţii ale turneului.

Tudor Chirilă : “În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându- se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENȚIONAL.”

Alte știri