Tudor Fometescu a fost convocat la echipa națională U20 masculin a României

Tudor Fometescu se va prezenta la reunirea programată pentru data de 14 iunie anul curent, ora 16:00, în București, la sediul Federației Române de Baschet. El va participa, alături de ceilalți sportivi convocați, la un program de pregătire centralizată, jocuri de pregătire, iar dacă va fi păstrat în lotul de 12 va lua parte la Campionatul European U20 masculin Divizia A – ediția 2018, eveniment programat a se desfășura în Germania.

Născut pe data de 9 martie 1999, fiul lui Claudiu Fometescu – unul dintre cei mai longevivi și de succes jucători români din istorie, Tudor a fost multiplu campion național la nivel juvenil alături de CS Agronomia / 4 Sports București. Totodată, “Fome Jr” a fost component al echipelor naționale ale României la Campionatul European U16 Divizia B din anul 2015, respectiv la Campionatul European U18 Divizia B din anii 2016 și 2017.

Fometescu s-a alăturat lui CSM CSU Oradea în cursul acestui sezon competițional. Considerat unul dintre cei mai de perspectivă componenți ai generației 1999, Tudor a bifat deja zece prezențe în uniforma roș-albastră.

Distribuie informația
Alte știri