Tudor Ursente, primul campion de șah bullet al Bihorului

Sub egida Șah Club Oradea  (fondatori Fleisz Ioan, Dan Cezar Cartis, Dan Rat), a Asociației Cartiș For Sport (presedinte Dan Cezar Cartis) și a Asociației Județene de Sah Bihor (presedinte Traian Miclea), a fost organizat sâmbătă, 22 mai, primul Campionat Județean de Șah-Bullet.

Parte a „Zilelor Șahului Bihorean” ce mai includ Ziua Șahului Bihorean 2021 – Blitz și un meci între meci amical pe echipe între Șah Club Oradea și Vados Club Arad, competiția s-a desfășurat online, pe platforma Chess.com și a adunat la start 18 bihoreni, care au concurat pe durata a 7 runde la o cadență de timp extrem de rapidă, 2 minute per jucător + 1 secundă adițională pentru fiecare mutare efectuată.

La finalul concursului, câștigător a fost Tudor Ursente (Tinerii Maeștrii București), care a acumulat 7 puncte din 7 posibile, devenind primul campion județean la șah bullet. Acesta a fost urmat de către Christopher Bui ( E.R.R. Aix-En-Provence), cu 6 puncte, și de către Marius Adrian Paul (Agora Oradea), care a totalizat 5 puncte. La feminin, pe primul loc s-a clasat Judith Fleisz (2 puncte) iar cel mai bun junior sub 20 de ani a fost Octavian Trifan (4 puncte).

Distribuie informația
Alte știri