Turism cu cardul. Ce noi facilitati pot primi turistii orasului contra sumei de 15 lei

Membrii Consiliului Local au aprobat în cadrul ședinței de joi  ca Cetatea Oradea – Muzeul Cetății și al orașului Oradea, Muzeul pâinii și al panificației tradiționale, Casa Darvas – La Roche sau Sinagoga Zion sa intre pe lista obiectivelor in care detinatorii cardului oficial de turism, Oradea City Card,  vor putea intra platind doar jumatate din pretul biletului.

unicipiul Oradea prin Asociația de Promovare a Turismului din Oradea și Oradea Transport Local a lansat în urmă cu un an o serie de servicii oferite prin intermediul Oradea City Card:
– card de transport cu utilizare nelimitată timp de 48 de ore, valabil pe toate liniile, inclusiv liniile dinspre și înspre stațiunile termale Băile Felix și 1 Mai;
– reduceri de 50% pentru cele mai importante obiective turistice din Oradea;
– broșură de reduceri la cei mai importanți operatori economici locali (Oradea și Băile Felix);
– informații inedite despre Oradea;
– hărţile turistice ale Oradiei, Băilor Felix şi Băilor 1 Mai.

Cardul de transport este valabil pentru o singură persoană și oferă călătorii nelimitate pe durata celor 48 de ore în orașul Oradea și pe traseele: Oradea-Băile Felix, Oradea-Băile 1 Mai și Băile Felix-Băile 1 Mai.

Cardul Oradea City Card poate fi achiziționat la prețul de vânzare de 15 lei, în chioşcurile OTL

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri