Turism Felix SA, o destinaţie de top în turismul balneo şi de wellness din Europa de Est, cu noua echipă managerială

Foto: lotustherm.ro

Turism Felix SA va începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială: Răzvan Pîrjol şi Alina Chefneux vor ocupa, începând cu data de 1 mai 2024, funcţiile de director general, respectiv director general adjunct, se arată într-un comunicat al Transilvania Investments.

Expertiza internaţională a noilor manageri va ajuta în definirea strategiei prin care compania, deţinută de fondul de investiţii Transilvania Investments, îşi propune să devină o destinaţie de top în turismul balneo şi de wellness din Europa de Est, potrivit sursei menţionate.

Răzvan Pîrjol lucrează în industria ospitalităţii încă din 1997, cu un parcurs profesional ce a inclus atât zona antreprenorială, cât şi sectorul public şi privat, asigurând consultanţă pentru importante branduri internaţionale din turism, informează sursa menţionată. Cu un master în ospitalitate la GLION Institute Elveţia, Alina Chefneux aduce experienţa internaţională a peste două decenii alături de unul dintre liderii mondiali în industria croazierelor, potrivit comunicatului.

Transferul de responsabilităţi către noua echipă de conducere este, deja, în derulare, cei doi noi manageri urmând să preia atribuţiile complet începând cu data de 1 mai 2024, precizează sursa.

Dezvoltarea ofertei Turism Felix, în special în zona de wellness & spa, este printre priorităţile anului ce urmează.”, spune Radu Roşca, preşedinte executiv Transilvania Investments, potrivit comunicatului.

Turism Felix a finalizat, în 2023, reabilitarea Aquapark Venus, unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei din ultimul deceniu, potrivit sursei citate. Refăcut integral, în urma unei investiţii de aproape 14 milioane de Euro, ştrandul din staţiunea 1 Mai (jud. Bihor) este parte din portofoliu de active al companiei, care mai include 5 hoteluri şi alte 2 ştranduri în staţiunea Băile Felix, transmite sursa. Printre ele, şi Hotelul Termal 3• , a cărui renovare completă a fost finalizată, tot anul acesta, cele 8 milioane de Euro investite, în ultimii trei ani, oferind standardul aşteptat de turişti pentru acest hotel de tradiţie.

Pentru primele 9 luni ale acestui an, Turism Felix a raportat venituri de 81,6 milioane de lei, se mai arată în comunicat.

Distribuie informația
Alte știri