Turneu de tenis cu piciorul la baza DJST Bihor

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 9.00, terenurile de tenis din cadrul bazei de agrement a DJST Bihor vor găzdui o competiţie de tenis cu piciorul (futnet) la care vor participa echipe din Bihor, dar şi din Timiş, Cluj sau Suceava.

Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Judeţeană de Fotbal-Tenis condusă de către salontanul Vasile Sorean, în colaborare cu echipa Futnet Oradea şi Direcţia Judeţeană pentruTineret şi Sport Bihor. AJFT Bihor este cea mai nouă asociaţie judeţeană pe ramură sportivă, fiind înfiinţată de CS Tengo Salonta, CS Crişul Oradea şi CS Beachvolley Transilvania Oradea.


Iubitorii tenisului cu piciorul vor putea urmări evoluţia jucătorilor de la Tengo Salonta (seniori şi junior), JSF Cluj-Napoca, Futnet Timişoara, CS Dumbrăviţa, Black Hill Vatra Dornei, Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc, Bucovina Team şi Futnet Oradea.


Turneul va debuta la ora 9.30 cu meciurile din grupe, iar după pauza de masă (între 13.30 si 14.30) va continua cu faza eliminatorie urmată de semifinale şi finale. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 18.30. Intrarea este liberă, fiind aşteptaţi toţi iubitorii de sport din Oradea, dar şi din judeţ.

Distribuie informația
Alte știri