Turneul de tenis profesionist, dotat cu Trofeul Ion Țiriac, la Oradea

Foto: pixabay.com

La Oradea a demarat, duminică, 9 iunie, turneul de tenis profesionist intitulat Trofeul Ion Țiriac. Competiția este destinată seniorilor și se desfășoară întreceri de simplu și dublu la masculin. Evenimentul cuprinde premii în valoare totală de 15.000 dolari.

Meciurile se desfășoara pe zgură, în incinta bazei sportive Ioșia (CSM Oradea Tenis Club, lângă Arena Antonio Alexe). Un număr de 16 sportivi au fost acceptați pe tabloul principal, incluzându-i pe Cezar Crețu și Nicholas David Ionel, sportivi clasați între primii 400 în ranking-ul ATP.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ITF Tennis, pe tabloul principal au fost acceptați sportivi din România, Olanda, Germania, Franța, Chile, Israel, Italia și Marea Britanie. În schimb, în calificări vor evolua sportivi din Chile, Cehia, România, Italia, Slovacia, Luxemburg, Turcia, Germania, Letonia, Polonia, Australia, Spania, SUA și Canada.

Jocurile din calificări se vor desfășura duminică și luni. Începând de marți (11.06) se vor disputa jocurile de pe tabloul principal care cuprinde 32 poziții în proba de simplu, respectiv 16 în cea de dublu.

Distribuie informația
Alte știri