Turul ciclist al Bihorului si-a anuntat traseul

Organizatorii celei de-a treia ediție a Turului Ciclist al Bihorului au prezentat, vineri seara, traseul pentru editia 2018. Cea mai importanta competiție  ciclistică din România va avea loc în perioada 1-3 iunie.

Prima etapă va fi destinată sprinterilor, cu un tur care înconjoară județul Bihor, cu startul și finalul în centrul municipiului Oradea. Etapa inaugurală va avea o distanță similară cu cea de anul trecut, 180 de kilometri. Turul Ciclist al Bihorului va continua apoi cu etapele 2A și 2B, cele care practic vor stabili clasamentul general al competiției cel mai probabil. Ambele etape vor avea loc sâmbătă, 2 iunie.

Ultima zi de concurs din Turul Ciclist al Bihorului va fi pe 3 iunie și este, din nou, una favorabilă sprinterilor. Atât startul, cât și finish-ul vor avea loc în centrul orasului .

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri