„Tuturor ne place iadul”

Al doilea volum al seriei, purtand semnatura tanarului autor oradean, Tudor Ursente, sub pseudonim: Renert Dusout, s-a lansat sâmbătă seara la Romexpo București în cadrul salonului de carte BookFest!  Romanul vorbește despre vicii, obiceiurile și cutumele asupra cărora am uitat să ne mai punem întrebări și urmărește o săptămână din viața eroului, un scriitor fără orice urmă de succes, fiind scris (în premieră) la toate cele 3 persoane.
Volumul a fost prezentat de conf. univ. Claudiu Arieșan, directorul editurii, evenimentul de la Romexpo, incheindu-se cu o sesiune de autografe. Tudor Ursente scrie proză şi poezie şi lucrează în PR, folosind zilnic toate mijloacele literare de exprimare.
Cărţile lui aduc un suflu nou generaţiilor aflate „în derivă emoţională ”, parcursul său literar fiind marcat de alte patru volume publicate: Lemon Vodka, Preterlivion, Fără hashtag și Îmbătându-mă cu Dumnezeu.
Tudor a practicat sahul multi ani la rand. Antrenamentul minții propus de practica acestui sport, i-a adus rezultate remarcabile, dar tabla cu cele 64 de patrate l-a format în mare măsură ca om, motiv pentru care îl recomanda oricui cu mare drag.
Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri