Uber se lansează în Oradea în 1 iulie

Uber se extinde în România. Aplicația este acum disponibilă în Oradea, al unsprezecelea oraș în care se lansează 

 • Începând de astăzi, 1 iulie, orădenii pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton
 • Prin lansarea în Oradea, Uber este acum prezent în 11 orașe din România
 • Utilizatorii noi din Oradea se vor bucura de o reducere de 50% pentru primele două curse, prin utilizarea codului HELLOORADEA, între 1 și 11 iulie, pentru până la 7 lei reducere/cursă  

Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute. 

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, toți utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă*. 

Cu Oradea pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 3-lea oraș din vestul țării, alături de Timișoara și Cluj. 

În România, Uber este disponibil în 11 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat. 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. Toți șoferii parteneri din Oradea sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România a spus: „Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi orădenilor acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru și îmbunătățește nivelul de siguranță al călătoriilor lor.
Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să devenim un partener de lungă durată atât pentru ele, cât și pentru utilizatori”. 

Cum funcționează Uber 

 • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
 • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
 • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
 • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
 • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
 • Oferă rating și feedback șoferului 
 • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

Cum se utilizează codurile promoționale

 • Deschide meniul de sus al aplicației 
 • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOORADEA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
 • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
 • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Oradea în perioada 1-11 iulie 2021

Siguranța ca prioritate

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii orădeni beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Anul trecut, Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei.
Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație. Aplicația le reamintește șoferilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

Despre Uber

Misiunea Uber este să creeze oportunitate prin mișcare.
Am început în 2010 prin rezolvarea unei probleme simple: cum poți comanda o cursă doar prin atingerea unui buton? Peste 10 miliarde de curse mai târziu, dezvoltăm produse care să ducă oamenii cât mai aproape de destinație. Uber este o platformă care oferă lumii noi posibilități, schimbând modul prin care oamenii, mâncarea și lucrurile se deplasează în orașe. 

Distribuie informația
Alte știri