Ucrainean prins de radar prin Bihor cu 161 km pe oră

Duminică, 25 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 39.720 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 47 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați șase conducători de vehicule cu tracțiune animală, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, au fost sancționați trei bicicliști, o sancțiune a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, una pentru lipsa ITP, iar 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Astfel, duminică, 25 septembrie a.c., la ora 10.53, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Gepiu a fost depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Ucraina, în timp ce conduccea un autoturism cu viteza de 161 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h.

Distribuie informația
Alte știri