Ucrainenii spun că au lovit nava amiral a Rusiei de la Marea Neagră 

foto/ nexta tv

Un tir de rachetă ucrainean a provocat un incendiu la bordul unui crucișător rusesc, Moskva, au anunțat miercuri seară autoritățile ucrainene, potrivit AFP. „Rachetele Neptun care protejează Marea Neagră au provocat daune majore navei rusești”, a declarat guvernatorul ucrainean al regiunii sudice Odesa, Maxim Marșenko.

Ministerul rus al Apărării a recunoscut că un incendiu pe crucișătorul de rachete Moskva a provocat explozia muniției, a relatat agenția de presă Interfax.

„În urma unui incendiu la bordul crucişătorului de rachete Moskva, muniţia a a explodat. Nava a fost grav avariată”, dar „echipajul a fost evacuat în totalitate”, a informat ministerul rus al apărării într-un comunicat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri