UDMR a facut lansare regionala de candidati. In Satu Mare, Pasztor Sandor si Huszar Istvan si-au anuntat oficial candidatura la CJ Bihor si Primaria Oradea

UDMR şi-a lansat sâmbătă principali candidaţi pentru alegerile locale din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) care a avut loc la filarmonica Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare.

„Am prezentat candidaţii cei mai importanţi, cei mai vizibili din judeţele Satu Mare, Bihor şi Sălaj.”, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Pásztor Sándor, candidatul Uniunii la președinția Consiliului Județean Bihor, consideră că în reprezentarea intereselor comunității maghiare nu este nevoie de competiție, ci de forță și atitudine comună. ‘Ca specialist în domeniul gospodăririi apelor, am experimentat importanța solidarității. Am învățat că nu contează granițele, nici împrejurările, deoarece în fața unei amenințări precum inundațiile, există o singură soluție: solidaritatea. Obiectivul meu major este ca municipiul Oradea și județul Bihor să devină centre regionale. Pentru aceasta va fi nevoie de unitate din partea tuturor partidelor politice, va fi nevoie de solidaritate’, a afirmat candidatul Uniunii.

Huszar Istvan, candidatul UDMR la Primăria municipiului Oradea, știe că stabilitatea societății depinde în cea mai mare măsură de sentimentul de siguranță al oamenilor, al familiilor, de stabilitatea liderilor orașului. Ca viceprimar, a așteptat mereu calitate de la cei care muncesc pentru Oradea. Orașul are nevoie de o conducere care acordă prioritate dezvoltării, extinderii învățământului profesional, reducerii taxelor, care să acorde sprijin pentru organizațiile societății civile și a bisericilor istorice maghiare deopotrivă.

foto : agerpres

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri