UEFAantasticii vin la Oradea pentru Gala „Uniţi pentru Mihai”

Au mai rămas trei zile până la triunghiularul fotbalistic „Uniţi pentru Mihai”, iar pregătirile pentru evenimentul anului în fotbalul bihorean au intrat în linie dreaptă. Cei care încă nu şi-au procurat bilete la acţiunea de pe Stadionul „Iuliu Bodola” o mai pot face până sâmbătă.

Conform organizatorilor mai sunt disponibile tichete la 25 de lei (peluze), 30 de lei (colțuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), 45 de lei (tribuna I) și (gratuit) bilete pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Pe pagina de facebook Mihai Neşu Foundation se menţionează că, pentru bilete la tribuna 1 doritorii să se adreseze la telefon 0721.366.252.

Punctelor de vânzare obişnuite, Crișul Shopping Center – standul GSM- după ora 13.00; Era Shopping Park – după ora 13.00; Stadionul Iuliu Bodola- între orele 16.00-18.00 li se adaugă de astăzi alte două, în Piaţa Unirii şi Cetatea Oradea. Tot acolo se găsesc eșarfe, tricouri și insigne ”Uniți pentru Mihai”.

Dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi scoase la vânzare în ziua evenimentului între orele 09.00 şi 13.00. Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe angrenate în meciurile demonstrative, Uefantasticii Steaua 2006, Naţionala României şi Prietenii lui Mihai Neşu. Ediția a doua a Evenimentului “Uniți pentru Mihai Neșu” este organizată de Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport şi va avea loc sâmbătă, 26 mai, de la ora 16.00.

Foto:crisana.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri