Ultima probă la Evaluarea Națională în județul Bihor

La această probă de examen au fost prezenți în județul Bihor 4230 de candidați, din numărul de 4607 de candidați înscriși în final conform datelor furnizate de aplicația informatizată. Nu au existat situații de candidați care să susțină examenul cu subiecte de rezervă, nici situații de candidați eliminați.

Au susținut  în condiții speciale proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale, un număr de 31 de candidați, dintre care unul la domiciliu și unul în spital.

Vineri , 17 iunie 2022, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, respectiv maghiara, germana si slovaca.

Primele rezultate se vor afișa pe data de 23 iunie 2022, până la ora 14,00, iar rezultatele finale pe data de 30 iunie 2022.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Candidații care depun contestații completează și semnează o declarație tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate în 30 iunie.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri