Ultimul câștigător al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din 2022

Vineri, 8 aprilie, a avut loc ultima tragere la sorți, din acest an, din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

La această extragere au fost înscriși 4.161 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 29 – 31 martie 2022.

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Peret Marioara, domiciliată pe str. Nojoridului, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” – ajunsă la a VI-a ediție în 2022 s-a încheiat pe 31 martie.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri