Ultimul joc pentru CSM CSU Oradea în faza inaugurală a campionatului

CSM CSU Oradea primește vizita echipei BCM U FC Argeș Pitești într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Grupa valorică A în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19. Este ultimul joc pentru ambele echipe în faza inaugurală a campionatului.

Se anunță o partidă atractivă, formația bihoreană venind după două prestații sub nivelul celor avute de-a lungul lunii decembrie. De cealaltă parte, Piteștiul este în progres din punct de vedere al jocului și rezultatelor.

În tur, in Trivale , CSM CSU Oradea a avut una dintre cele mai bune prestații din acest sezon și a reușit să se impună cu scorul de 101-81.

Partida prezintă miză pentru ambele formații chiar dacă ele și-au asigurat deja prezența în Grupa Roșie și implicit în playoff. Este vorba despre faptul că toate punctele acumulate în prima fază se păstrează în următoarea fază a competiției, astfel încât victoria este importantă pentru ocuparea unei poziții cât mai bune în clasament. Meciul are loc duminică (13.01), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri