Ultimul meci oficial din 2023 pentru FC Bihor. Va juca la Zalău

FC Bihor va susţine miercuri, 6 decembrie, ora 14, ultimul joc oficial din acest an. Echipa orădeană va juca la Zalău, pe terenul formaţiei locale SCM,în cadrul etapei a 3-a, ultima, din Grupa C a Cupei României.

Se vor întâlni echipele situate pe locurile 5 şi 6 în această grupă, FC Bihor cu un punct, respectiv SCM Zalău, fără niciun punct, după primele două etape ale grupei.

În primele două etape ale grupei, FC Bihor a cedat cu 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a remizat, 1-1, cu Dinamo. De partea cealaltă, SCM Zalău a pierdut cu 1-4 duelul cu Oţelul Galaţi şi mai apoi cu 0-1 jocul cu FC U Craiova.

Cele două echipe care se vor întâlni miercuri la Zalău ocupă primul loc în seriile campionatului Ligii a III-a din care fac parte, FC Bihor – locul 1 în Seria a 8-a, iar SCM Zalău – locul 1 în Seria a 10-a.

„Ne aşteaptă un meci interesant, cu echipa de pe primul loc din Seria a 10-a. Suntem pregătiţi, ca la fiecare joc, şi mergem cu un singur gând, acela de a obţine victoria. Cunoaştem adversarul, ştim că este o echipă bună, cu un antrenor bihorean bun, dar asta nu trebuie decât să ne motiveze şi mai mult să încercăm să câştigăm, pentru că şi noi suntem pe primul loc în seria noastră. Sigur că nu va fi uşor, pentru că ne aşteaptă, se pare, şi o suprafaţă de joc destul de grea, ceea ce pe noi nu ne avantajează, pentru că nouă ne place să ne facem jocul nostru de posesie. Dar, va trebui să ne adaptăm, astfel încât să ne facem jocul în favoarea noastră şi să obţinem un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Înaintea confruntării de la Zalău, tehnicianul formaţiei orădene nu se confruntă cu probleme de lot, exceptându-l pe Andrei Gal.

Partida SCM Zalău – FC Bihor de miercuri, ora 14, va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRF Tv.

Distribuie informația
Alte știri