Ultramaratonistul Tiberiu Useriu a fost la Penitenciarul Oradea

Câştigătorul ediţiei a treia a ultramaratonului de la Cercul Polar, Tiberiu Uşeriu, s-a întâlnit vineri cu zeci de deţinuţi ai Penitenciarului Oradea, pentru a le împărtăşi acestora din experienţa sa de viaţă, au informat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda, invitatul Tiberiu Uşeriu a acceptat „să împărtăşească din experienţa sa de viaţă” celor 48 de deţinuţi prezenţi la acest eveniment, în cadrul proiectului de activitate „De vorbă cu personalităţile”.

Bîrda a precizat că volumul autobiografic al lui Uşeriu, „27 de paşi”, a avut un impact pozitiv în rândul deţinuţilor, ei fiind „extrem de impresionaţi” de etapele din viaţa sportivului, de schimbarea şi rezultatele sportive pe care acesta le-a obţinut prin perseverenţă, hotărâre, curaj şi disciplină.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri