Un absolvent orădean propune un proiect muzical inedit

Corbu este un proiect muzical ce aduce în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex.
“În povestea noastră, Corbu cheamă în ajutor personaje fantastice înzestrate cu darul de a face muzică. Împreună cu ele pune la cale un asediu cultural prin care vor dezvălui oamenilor tainele sunetului. Dar atenţie! Nu oriunde. Nu oricând. Nu oricui. Doar celor aleşi”, spun membrii trupei.

Acestia sunt : Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce), Patricia Niculae (tobe), Alexandru Nichita (chitară electrică), Florin Chirilă (chitară bas), Cristian Flavius Mocanu (clarinet). Ziua de vară este primul single lansat de proiectul Corbu, realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov de la BlueCatStudio.

Sergiu Corbu Boldor a absolvit Faculatea de Muzică la secţia Pedagogie Muzicală şi mai târziu şi Interpretare Muzicală – vioară, ambele în Oradea si in acelasi oras a înfiinţat trupa „Ad hoc”cântând pentru prima dată în formulă duo, vioară şi chitară cu David Pusta.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri