Un accident in care a fost implicat viceprimarul, Florin Birta, a „incins” spatiul online

Masina de serviciu a viceprimarului, Florin Birta, un Renault cu numarul BH-33-PMO a fost lovita, duminica seara, in Parcul Taian de un Opel care nu a oprit la semnul STOP. Evenimentul rutier n-a avut victime iar cei doi soferi au acceptat procedura intelegerii amiabile.

Accidentul a fost fotografiat de martori care au postat apoi pozele pe grupul de facebook „InfotraficBihor” unde au inceput discutiile. Oamenii critica atat prioritatile din zona Parcului Traian cat si faptul ca viceprimarul conducea masina de serviciu in afara orelor de program. Cele mai aprinse comentarii sunt legate insa de stilul „agresiv” in care este condusa, de multe ori, masina implicata in accident.

„Viceprimarul, foloseste acea masina de 3-4 luni, deci probabil nu el e „soferul bezmetic” de care vorbesc unii pe grup… nici pt acest accident nu e vinovat”, e raspunsul celor care il apara pe Birta.

birta-accident

foto: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBihor/

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri