Un actor orădean va juca în capitala SUA spectacolul „Dragoste cu năbădăi”

Columbia Hights Educational Campus din Washington DC va găzdui o nouă „Seară de teatru românesc”, în cadrul căreia se va juca spectacolul „Dragoste cu năbădăi”. Unul dintre protagoniştii acestui spectacol este actorul orădean Şerban Borda, care se alătură, astfel, în sezonul estival, trupei Ro Act Theatre din Chicago.

Spectacolul „Dragoste cu năbădăi” este o comedie în limba română, o adaptare după piesele „Ursul” și „Cerere în căsătorie” de Anton Cehov, conform crisana.ro si se va juca duminică, 23 iulie. „Cerere în căsătorie vine în continuarea piesei Ursul, utilizând elemente regizorale înrudite. Povestea însăși se așază firesc în continuarea celei începute în Ursul, astfel, dacă în piesa anterioară doi tineri trec pe nesimțite de la conflict și ură la iubire pasională, în Cerere în căsătorie lucrurile sunt duse și mai departe”, se arată în sinopsis.

Ro Act Theatre, înființată în 2012, este o companie de teatru românesc în limba română și pentru publicul românesc din SUA formată din Cătălin Nicolae, Monica Luncu și Laura Șișu .

Distribuie informația
Alte știri