Un adolescent din Oradea a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la „Romanii au talent”.VIDEO

Beniamin Dumbrăvan, în vârstă de 14 ani, a fost trimis direct în semifinalele „Românii au talent“ de Florin Călinescu, pe care a reuşit să-l impresioneze cu un număr de beatbox. Pentru momentul complex de beatbox, Beniamin s-a transformat, practic, într-un om-orchestră. “Premiez sinceritatea și emoția personajului”, și-a justificat Florin Călinescu gestul. „Tu îţi dai seama ce se întâmplă? Cel mai al dracu dintre noi te-a trimis direct în semifinale. Bravo!“, i-a atras atenţia şi Mihaela Rădulescu.

„Am venit nu doar pentru a câştiga, ci şi pentru a-mi face familia şi prietenii mândri de mine şi să arăt tuturor că şi românii au talente, nu doar defecte“, a spus adolescentul .

In aceeasi emisiune, o alta oradeanca, Anca Lucian i-a uluit pe jurati cu un numar de mentalism.   Legata la ochi, fiica presedintelui UNPR, Ioan Lucian, a ghicit obiectele pe care le tineau in maini 4 spectatori, alesi aleatoriu din public, dar si seria de pe o bancnota de 100 de lei din buzunarul lui Florin Calinescu si chiar un numar de telefon ales, la intamplare, de catre actor din agenda persoanala.


Romanii au talent 2017: Beniamin Dumbravan – moment de beatbox pe romaniiautalent.protv.ro

Distribuie informația
Alte știri