Un alt mod de a salva vieti. Pompierii bihoreni au donat sange

În dimineaţa zilei de joi, 29 martie a.c., pompierii militari de la reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea pentru a-şi ajuta semenii prin actul benevol de donare de sânge.

Gestul lor nu este unul singular, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor răspunzând constant apelurilor lansate de Centrul de Transfuzie Sanguină, demonstrând astfel, faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii.

Confruntându-se în mod direct, pe timpul misiunilor desfășurate, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi o şansă la viaţă, ca atare, acţiunile de donare de sânge au devenit o constantă a demersurilor extraprofesionale întreprinse de pompierii bihoreni în scopul ajutorării celor din jur .

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri