Un an fara Florica Duma. Apropiatii au inregistrat o piesa „in memoriam” despre celebra cantareata

A trecut un an de cand celebra interpreta de muzica populara din Bihor, Florica Duma, a trecut la cele vesnice. Cei care i-au ascultat cantecele stiau ca artista s-ar fi „aruncat pana la nori” doar pentru a mai putea intarzia inevitabilul moment.

Dumnezeu, pe care l-a implorat „sa coboare pe Pamant” pentru a vindeca „lumea pacatoasa”, a ales insa, sa o urce pe EA la ceruri ca sa le cante ingerilor in graiul bihorenilor.
Ceasul, in ritmul caruia „tica-taca/tica-tac”- a imbogatit zestrea culturala a Bihorului, a incetat sa mai bata pentru marea interpreta in dimineata zilei de marti, 9 mai 2017, in jurul orei 5 dimineata.

Apropiatii au anuntat ca parastasul va avea loc duminica, la Catedrala Greco-Catolica Sf. Nicolae, duminica, de la ora 13.

La un an de la tristul eveniment cantaretii de muzica populara Remus Bondar si Aurica Vaida au inregistrat o melodie in memoria celebrei artiste intitulata “Mandra floare din Bihor”. „CÂNTECUL A FOST VIAȚA EI IAR NOI O POMENIM PRIN CÂNTEC! DUMNEZEU SĂ-I DEA ODIHNĂ VEȘNICĂ! Un omagiu din partea mea și a Auricăi Vaida!”, a scris Remus Bondar pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri