Un antreprenor din Oradea  se alătură grevei iniţiate de suceveanul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova

Un antreprenor din Oradea  va opri munca în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, in semn de protest pentru lipsa autostrazilor in Romania.

Daniel Costaş, care controlează o firmă de distribuţie a pieselor de schimb destinate camioanelor a acceptat provocarea lansată de omul de afaceri  Viorel Cataramă, care susţine demersul lui Ştefan Mandachi, moldoveanul care a construit singurul metru de autostrada din partea de est a Romaniei, relateaza Mediafax.

”Accept provocarea domnului Cataramă şi vom întrerupe activitatea 15 minute în data de 15 martie, la ora 15. Noi facem import şi distribuţie piese de schimb pentru camioane, semiremorci sau autobuze, astfel încât toţi colegii mei, care lucrează în consultanţă, reparaţii, vânzări se vor opri 15 minute. Eu sunt puţin mai sceptic faţă de alţii şi cred că actuala conducere a ţării, aşa cum nu a făcut nimic pentru construirea de autostrăzi, deşi au cerut şi cei de la Dacia şi cei de la Ford şi alţii, e puţin probabil să facă. Noi asta putem face, un astfel de protest, este în puterea noastră, dar decizia e de partea lor”, a spus Costaş.

Compania Premium Part, condusă de Daniel Costaş, a fost înfiinţată la Oradea, în anul 2008, şi are 35 de angajaţi.

Distribuie informația
Alte știri