Un arădean, stabilit în Valea lui Mihai a plecat de acasă de 10 zile și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

Marți, 19 septembrie, în jurul orei 09.30, polițiștii de la Poliția orașului Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Arad, județul Arad, domiciliat fără forme legale în localitatea Valea lui Mihai, județul Bihor – ZIH IOZSEF – a plecat voluntar de la reședința din Valea lui Mihai, la data de 9 septembrie 2023 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 65 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. Acesta are mustață și barbă și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză și blugi de culoare închisă, pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri