Un arădean, stabilit în Valea lui Mihai a plecat de acasă de 10 zile și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

Marți, 19 septembrie, în jurul orei 09.30, polițiștii de la Poliția orașului Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Arad, județul Arad, domiciliat fără forme legale în localitatea Valea lui Mihai, județul Bihor – ZIH IOZSEF – a plecat voluntar de la reședința din Valea lui Mihai, la data de 9 septembrie 2023 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 65 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. Acesta are mustață și barbă și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză și blugi de culoare închisă, pantofi sport negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri