Un autocamion plin cu albine a ars, ca o torta, in Dobresti

Luni, în jurul orei 14.20, echipajele de pompieri ale  Secției Beiuș au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autocamion aflat pe un teren din localitatea Dobrești.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările, propagate de la un incendiu de vegetație uscată, se manifestau violent la nivelul întregului autovehicul. Au ars autocamionul și 15 stupi de albine cu rame.

Tot luni, 01 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au stins trei incendii produse la un teren de pe strada Branului din Oradea, la o pădure de pe raza localității Alparea, unde au ars cinci copaci și aproximativ un hectar de litieră, respectiv la un teren viran din Săcădat, unde flăcările au afectat trei copaci și vegetația uscată pe o suprafață de circa patru hectare.

În aceeași zi, în jurul orei 14.20, echipajele Secției Beiuș au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autocamion aflat pe un teren din localitatea Dobrești. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările, propagate de la un incendiu de vegetație uscată, se manifestau violent la nivelul întregului autovehicul. Au ars autocamionul și 15 stupi de albine cu rame.

În jurul orei 15.40, pompierii Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta pe o suprafață de circa cinci hectare, la un teren de pe raza localității Dobrești, eveniment soldat cu arderea vegetației uscate.

Între orele 14.50-15.40, echipajele aceleiași subunități au localizat și lichidat un incendiu care se manifesta pe o suprafață de circa 0.6 hectare, la litiera unei păduri din Feneriș, comuna Pocola.

 

Forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Ștei au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la o pășune din zona Văii Aleu, comuna Pietroasa, unde au ars ferigă, lăstăriș și mărăciniș, pe o suprafață de circa 2, 7 hectare.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri