Un autoturism ascuns într-o remorcă au găsit polițiștii de frontieră de la Borș

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș – I.T.P.F. Oradea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.C., în vârstă de 42 ani, conducând un ansamblu de vehicule format din cap-tractor marca Mercedes și semiremorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în România. În interiorul acestuia a fost descoperit un autoturism marca Rover, model Mini One, fără plăcuțe de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, la data de 14.11.2019. Faţă de cele constatate, șoferul a declarat că a adus autoturismul la rugămintea unui prieten și că nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

Autoturismul, în valoare de 9.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri