Un autoturism Volvo de 30 de mii de euro, căutat de autoritățile din Belgia, descoperit în vama Borș II

În data de 05.07.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 38 ani, la volanul unui autovehicul marca Volvo, înmatriculat în România.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoutilitara figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în urmă cu două săptămâni.

Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autoutilitara este căutată de autorități.

Drept urmare, autoutilitara, în valoare estimată de aproximativ 30.000 de euro a fost indisponibilizată, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri