Un bărbat a murit într-un incendiu produs în Aleșd

Joi, 29 aprilie a.c., în jurul orei 08.35, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Oborului din Aleșd, acesta precizând faptul că în interiorul unui încăperi semideschise (fără uși și ferestre) din cadrul unei anexe, se află o persoană carbonizată.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au stins operativ (în aproximativ 10 minute) incendiul, ce se manifesta într-una din cele trei încăperi ale anexei, unde, din nefericire, au găsit corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 52 de ani.


Forțele de intervenție au limitat pagubele la câteva unelte depozitate în interiorul încăperii și circa un metru pătrat din tavanul anexei.
Cauza și împrejurările determinante ale evenimentului sunt în curs de cercetare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri