Un barbat de 66 de ani a murit intr-un incendiu, pe strada Govorei din Oradea

Focul a fost observat în jurul orei 06.10. In cateva minute pompierii militari au pătruns în locuinţa inundată cu fum, acţionând simultan pentru căutarea şi salvarea eventualelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului ce se manifesta în dormitorul casei.

Forţele de intervenţie l-au găsit, căzut lângă pat, pe proprietarul locuinţei. Victima, în vârstă de 66 de ani, a fost evacuată de urgenţă de către pompieri, însă, din nefericire, viaţa acestuia un a mai putut fi salvată, medicul prezent la faţa locului declarând decesul bărbatului.

Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei. A ars o canapea şi s-au degradat parţial o fereastră, o uşă şi două corpuri de mobilier din încăperea afectată de flăcări.

Cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil provocat de fumat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri