Un bărbat din Arad a fost mușcat de o viperă adusa din Bihor sub capota masinii

<a href="https://pixabay.com/users/skeeze/">skeeze</a> / Pixabay

Ghinion cumplit pentru un bărbat din județul Arad, care a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de o viperă care a sărit de sub capota mașinii.

Potrivit  stiri.tvr.ro , bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost plecat cu familia într-o excursie de mai multe zile în județul Bihor. Când s-a întors în Neudorf, a încercat să repare ceva la mașină. În acel moment, a fost atacat de șarpe, care era adăpostit sub capotă.

Bărbatul a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Arad, unde i-a fost administrat ser antiviperin, iar acum este internat, în stare stabilă, la secția de terapie intensivă. Citeste mai departe

skeeze / Pixabay
Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri