Un barbat din Ineu a fost retinut dupa ce a condus fara permis si a fugit de politistii oradeni

Barbatul s-a urcat fără permis la volanul unei maşini si pe drumul dintre Osorhei si Oradea a facut mai multe depasiri neregulamentare. Soferii au sunta la 112 si imediat un echipaj a incercat sa-l opresaca pe strada Maresal Averescu, insa acesta a ignorat semnele agentilor.

Pentru prinderea sa, poliţiştii rutieri l-au urmărit în trafic, fiind oprit şi imobilizat pe strada Berthelot din Oradea. De fapt, barbatul a fost prins chiar de către şoferul care a sunat la 112 să-l reclame pentru manevra neregulamentară în trafic.

Este vorba despre un ofiţer, aflat în timpul liber, relateaza adevarul.ro. Acesta şi-a anunţat colegii de teamă că şoferul ar putea fi băut sau drogat şi a văzut că nu a oprit la semnul agentului rutier, motiv pentru care l-a urmărit, comunicând între timp cu colegii săi.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul de 38 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile.

Distribuie informația
Alte știri