Un bărbat din Oradea a fost împins în apele Crișului Repede de pe digul din zona străzii Sovata. Agresorul a fost prins

Vineri, la ora 13.20, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe digul râului Crișul Repede, în zona străzii Sovata din municipiul Oradea, o persoană a fost agresată de o alta, iar apoi a fost împinsă în apele râului.

Polițiștii orădeni de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat victima ca fiind un bărbat de 66 de ani, din municipiul Oradea.

Din primele investigații a reieșit că bărbatul a fost agresat spontan de un alt bărbat, pe care nu îl cunoștea, în timp ce se deplasa pe digul râului, iar apoi a fost împins în apele Crișului Repede, din fericire într-o zonă în care apa nu era adâncă, bărbatul fiind extras din apă de trecători. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost imobilizat, la fața locului, de martori. Acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un orădean de 32 de ani.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost internat nevoluntar într-un spital din Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar polițiștii Biroului Poliției de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri