Final tragic pentru un bărbat din Oradea. A decedat aproape de craterul de la Betfia

La data de 11 iulie a.c., la ora 10.51, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, o persoană ar fi căzut de la înălțime, într-o zonă deluroasă, din proximitatea craterului din localitatea Betfia, județul Bihor.

La fața locului, polițiștii din Băile Felix au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor. Acesta a fost descoperit la baza craterului, la o diferență de nivel de aproximativ 20 – 30 de metri.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului.

În prezent, nu există suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri