Un bărbat din Satu Mare a fost arestat preventiv după ce a lovit cu pumnul un poliţist care-l dusese la spital pentru recoltarea de probe de sânge

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, după ce a lovit cu pumnul un poliţist, fapta petrecându-se într-o unitate spitalicească unde agresorul a fost dus pentru recoltarea de probe de sânge. El fusese oprit în trafic şi refuzase să sufle în aparatul alcooltest.

“La data 15.02.2023, orele 00.05, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş l-au depistat în trafic pe inculpat şi întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest, însă conducătorul auto nu a suflat suficient în aparatul alcooltest, motiv pentru care i s-a adus la cunoştinţa acestuia faptul că urmează să fie condus la Spitalul Negreşti Oaş, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord. Pentru acest fapt a fost condus la Spitalul Negreşti Oaş, unde în prezenţa personalului medical a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

Totodată, inculpatul a intenţionat să părăsească unitatea spitalicească fără acordul organelor de poliţie, astfel că, la ieşirea din unitate, în holul Unităţii de Primiri Urgenţe, de faţă cu personalul medical şi poliţistul local, inculpatul a lovit cu pumnul în faţă în partea stângă pe agentul de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acesta din urmă fiind nevoit să-l încătuşeze, inculpatul având în continuare o atitudine agresivă, adresând-u injurii şi ameninţări cu moartea agentului de poliţie ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş .

Sursa citată a precizat că bărbatul a continuat să aibă o atitudine recalcitrantă la adresa agentului de poliţie şi după ce a fost dus la sediul Poliţiei Negreşti Oaş.

Distribuie informația
Alte știri