Un bebelus din Marghita s-a blocat singur in apartament. A fost nevoie de interventia pompierilor

Un copil de 1 an și 4 luni a blocat ușa apartamentului situat la etajul 2 al unui bloc din Marghita în momentul în care mama sa a ieșit pentru câteva momente, în casa scării, lăsând mâncarea pe aragazul aflat în funcțiune. Din cauza vârstei fragede a băiețelului, mamei i-a fost imposibil să – l determine să deschidă ușa, aceasta solicitând ajutorul echipajelor specializate, prin intermediul Sistemul Unic 112.

Pentru salvarea celui mic, la adresa indicată au fost mobilizați cu operativitate pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, care,  utilizând scara culisabilă, au descins în locuință prin fereastra in apartamentul  inundat cu fum, întrucât mâncarea aflată pe aragaz începuse să ardă.

Copilul a fost evaluat și asistat de un echipaj medical aflat la fața locului și din fericire, starea de sănătate a celui mic nu a fost afectată.

Indiferent că se află în locuință, în curtea sau grădina gospodăriei, copiii trebuie supravegheați în permanență pentru evitarea producerii unor tragedii!

Din nefericire, de-a lungul timpului, în județul Bihor au existat situații în care cei mici, fiind lăsați nesupravegheați chiar și pentru scurt timp, au fost răniți sau chiar și-au pierdut viața în urma producerii unor incendii.

 

 

Distribuie informația
Alte știri