Un bihorean a fost identificat la două zile după ce a furat un ATV. Acum e in arest

Joi, 17 noiembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Poliției stațiunii Băile Felix au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un bărbat de 49 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Băile Felix îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie a.c., împreună cu un alt bărbat, de 32 de ani, tot din comuna bihoreană Ineu, ar fi sustras un vehicul de tip ATV, pe care proprietarul îl lăsase parcat în fața imobilului de domiciliu din localitatea Haieu, județul Bihor, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 35.000 de lei, recuperat.

Vineri, 18 noiembrie a.c., polițiștii din Băile Felix l-au prezentat pe bărbatul de 49 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie informația
Alte știri