Un bihorean a plecat de acasă și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii de la Secția nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui tânăr de 23 de ani, din comuna Sâmbăta, sat Rogoz, județul Bihor – COVACI EMIL– că, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Precizăm că, acordul privind mediatizarea cazului a fost primit în cursul după-amiezii de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 – 1,70 m, greutate aproximativ 85 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, din fâș, pantaloni de trening, gri, bluză neagră, cu glugă, tricou roșu, șapcă neagră, pantofi sport, negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri